čtvrtek
19. dubna 2018
20:00 hod.

1000 VĚCÍ, CO MĚ SEROU

aneb Tvoje bába je komedie. Hraje Studio Palm off. "Život je krásnej, ale i tak se najde spousta každodenních vopruzů, který dokážou otrávit celej den."

Inscenace vychází z populárního blogu a vzniká ve spolupráci s Divadlem F. X. Kalby. Toto divadlo je punk/undergroundovou odnoží libereckého divadla F. X. Šaldy, jehož představení jsou v Liberci neobyčejně populární.

DJ Luboš v Rožďalovicích pouští svůj nejlepší set. Bitch nesnáší Malého prince. A Attilovi začínají mladý, hezký holky vykat. Trapas. Uděláme si selfí a připojíme se k Jede, jede mašinka! Skleniček pár a pár tahů z trávy? 1000 věcí, co mě serou je monumentální epos o flusancích do tváře dobrého vkusu, které přináší dnešní doba a život.

Kultovní internetový blog, nositel prestižní ceny Křišťálová lupa, konečně na divadle. Život je krásnej, to jo. Ale i tak se najde spousta každodenních vopruzů, který dokážou otrávit celej den. A tak Achjo Bitch, Atilla, Bič Boží a Curvekiller hejtujou na 1000 věcí, co mě serou; protože znáte to, když o těch věcech budou psát, tak se jim nějak uleví nebo co…

Hrají: Barbora Kubátová, Jakub Albrecht, Tomáš Dianiška.

Předprodej:
http://www.klubnarampe.cz/cs/novinky/pozor-na-zmenu-oteviraci-doby-a-predprodeje.html



Online předprodej u našich partnerů:

www.evstupenka.cz


Online předprodej již skončil, vstupenky můžete nyní zakoupit za plnou cenu v den akce v Klubu Na Rampě 30 - 60 minut před začátkem akce u vstupu do sálu.



2-palmoff.jpg0-1000.jpg


Akce už proběhla a máme z ní pěkné fotky - podívejte se, jak se akce povedla .. ;-)