zář

Naše stanovisko k pořádání akcí

Akce pořádáme v souladu s Ústavou a Zákony ČR / Umožňujeme vstup všem zdravým a zodpovědným lidem / Prosíme návštěvníky klubu, aby dodržovali aktuální hygienická opatření / Účast na akcích je na vlastní zodpovědnost.

Upozorňujeme návštěvníky na existenci vládou stále měněných pravidel pro kulturní akce a doporučujeme si zjistit jejich aktuální znění pro případ kontroly ze strany nějakého orgánu.
Návštěvníci odpovídají sami za sebe.
Zákony ČR nám neumožňují lidi na vstupu kontrolovat bez přítomnosti pracovníků KHS či Policie ČR (opatření ukládá organizátorům kontrolovat splnění podmínek pro vstup, ovšem neexistuje pro to opora v žádném zákoně. Podle zákona 258/2000Sb. o ochraně veřejného zdraví provádí kontroly a státní zdravotní dozor pouze KHS a pokud je to třeba přizvou si Policii ČR. Zákony mají samozřejmě vyšší právní moc než nařízení vlády či MZ.)

říj
Od října máme otevřeno: >
úterý - sobota od 18 hodin, neděle a pondělí zavřeno
zář