zář

Naše stanovisko k pořádání akcí

Akce pořádáme v souladu s Ústavou a Zákony ČR / Umožňujeme vstup všem zdravým a zodpovědným lidem / Účast na akcích je na vlastní zodpovědnost

Upozorňujeme návštěvníky na existenci vládou stále měněných pravidel pro kulturní akce a doporučujeme si zjistit jejich aktuální znění pro případ kontroly ze strany nějakého orgánu.
Návštěvníci odpovídají sami za sebe, my vás kontrolovat rozhodně nebudeme.
Zákony ČR nám neumožňují lidi na vstupu kontrolovat bez přítomnosti pracovníků KHS či Policie ČR (opatření ukládá organizátorům kontrolovat splnění podmínek pro vstup, ovšem neexistuje pro to opora v žádném zákoně. Podle zákona 258/2000Sb. o ochraně veřejného zdraví provádí kontroly a státní zdravotní dozor pouze KHS a pokud je to třeba přizvou si Policii ČR. Zákony mají samozřejmě vyšší právní moc než nařízení vlády či MZ.)

zář
Klub Na Rampě otevírá >
Po téměř roce nucené přestávky otevíráme, a to v sobotu 4.9. 2021 od 18 hodin. Otevírací doba :pátek a sobota od 18 hodin, neděle až čtvrtek zavřeno (otevřeno pouze, je-li v
led
Dotazník města Jablonec n. N. >
Jste spolek, kapela, malíř, kouzelník, tanečník, věštec budoucnosti kultury a bydlíte nebo působíte v Jablonci? Podívejte se na stránky města Jablonec nad Nisou a vyplňte tenhle
pro
TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY >
Připravili jsme pro vás pod stromek dárkové poukazy, doufáme, že v příštím roce klub opět jede! * Poukaz na akci či konzumaci čehokoliv v Klubu Na Rampě v hodnotě 300 Kč *
pro
A ZASE ZAVÍRÁME! >
Mít otevřeno jen do 8 večer? A proč? Paka.

+420 485 100 500 Naše provozovny:

Provozovatel

Sundisk s.r.o.

Sportovní a kulturní produkce Firemní akce (outdoor,teambuilding) Event marketing

Všechny naše provozovny: