04
říj
2014

Novinky na Rampě v říjnu 2014

Co je u nás nového a na co se můžete těšit?

Tak jako každý rok, i letos jsme pro vás nachystali pár novinek. Tou největší a zároveň nejviditelnější je nový koberec v našem lokále! Zvolili jsme tmavší až téměř černou barvu s jemným žíháním do jiných tmavých odstínů, aby co nejvíce zútulnil naši hospůdku. Když jsme přimontovali zpět barové židle a viděli celkový výsledek, trošku nás začala nahlodávat myšlenka, zda se nestát 100% nekuřáckým barem (kdybyste cítili, jak to vonělo novotou! :-)) Co myslíte? 

Co se týká programu našeho klubu, tak Milena přes prázdniny rozhodně nelenila. Kromě toho, že během dvou měsíců vytvořila motorovou pilou několik dřevěných soch a dětských hřišť (ano opravdu má takový koníček), domluvila některé tradiční a jiné zcela výjimečné akce. Pojďme se na ně podívat.

Za námi jsou úžasné koncerty Virgil & The Accelerators z Velké Británie a také tuzemská legenda Jasná páka s Davidem Kollerem, Petrem Vášou a Michalem Ambrožem. Kdo jste byli, jistě jste si atmosféru náramně užili! Také první naplněné besedy, promítání i ostatní akce ukázaly, že jste se na Rampu po prázdninách už hooodně těšili :-)

Hned příští týden nás čeká undergroundový démon Tony Ducháček a Garáž. Už nyní začínáme uzavírat sázky, zda Tony půjde do půl těla tak jako za mlada, a také jak to chlapcům bude šlapat.

Nesmírně zajímavým hostem bude hned následující týden kapela ZAPASKA. Toto ukrajinské duo k nám přijíždí poprvé a obzvláště v této době, pro Ukrajinu nesmírně citlivou, bude zajímavé poslouchat jejich originální muziku. Nestává se často, aby na podiu stál archeolog a filosofka. Navíc aby se zde střídaly hudební nastroje jako kytara, akordeon a trumpeta spolu se syntezárory a efekty. Výsledkem může být Rhytm & Blues, Hiphop nebo prostě ukrajinská muzika.

Bonbonkem měsíce října je koncert našich oblíbenců - VYPSANÉ FIXY. Tahle pardubická parta kolem frontmana Márdyho letos slaví 20 let a naplánovala si 20 koncertů, které vyvrcholí 17. 12. ve velkém sále pražské Lucerny. Turné nese zajímavý název, který dává tušit jméno předkapely - "Před náma hrajeme my" a těšit se můžete kromě oblíbených songů také na speciální dražbu. (více info zde).

Ze sousedního Slovenska k nám den poté přijede zazpívat Katarzia. Folk rapové písně mladé šikovné písničkářky získaly velmi rychle na oblibě mezi posluchači na Slovensku i v Čechách a její debutové album Generácia Y se stalo téměř kultovní záležitostí.

Pokud je Vypsaná Fixa říjnový bonbonek, co potom budou KRAUSBERRY? Asi třešnička, že? 24. 10. se Rampou rozezní hanspaulské rytmy, zvuk pořádného kytarového blues a typycký chraplák nestárnoucího frontmana Martina Krause. Martin je opět ve formě a už teď se nemůžeme dočkat tohohle mejdla! 

Pátek 24.10. bude poměrně náročný večer - nejen, že na sále budou dunět Krausberry ale i vedle na velkém baru se to bude pořádně houpat. Michael V (J.A.R.) a DJ Maceo tu totiž od 23.00 hodin přichystají pořádnou party, která opravdu o půlnoci neskončí!

Měsíc říjen pak uzavře 31.10. producent, skladatel a zpěvák Boris Carloff. Po vysoce ceněné desce The Escapist nám představí své nové CD. O tomhle koncertu si ale povíme víc v dalším samostatném povídání. 

O dalších akcích si povíme zase příště, těšíme se na vaši návštěvu a dobře se bavte!

Vaše Rampa


14
led
2024
ABBA WEEK NA RAMPĚ >
Nezapomenutelný týden plný největších hitů ABBA! Nový koncept věnovaný vybraným kapelám. Během týdne pro Vás barmani budou mít přichystané tematické drinky za doprovodu
03
led
2024
Dobrý rok 2024 >
vám přeje vaše Rampa a společnost Sundisk, která ji provozuje!
22
pro
2023
KONCERT KAPELY NŮŽ 22/12/2023 >
Všichni z Klubu Na Rampě jsme strašně smutní ze včerejších událostí v Praze... Dnešní koncert kapely Nůž se ale dnes uskuteční. Před začátkem uctíme všechny oběti minutou
22
pro
2023
OTEVÍRACÍ DOBA DO KONCE ROcKU >
Vážení návštěvníci, pokud je koncert nebo jiná akce, máme pro vás otevřeno od 18h. Těšit se můžete na: 20. 12. předvánoční bluegrass 22. 12. koncert Nůž 23. 12. zavřeno