03
led
2008

STÁR PLEJ - SOUTĚŽ REGIONÁLNÍCH KAPEL 2008

Od února 2008 se v Klubu Na Rampě uskuteční každý měsíc STÁR PLEJ - SOUTĚŽ REGIONÁLNÍCH KAPEL, která je určena všem amatérským kapelám z Libereckého kraje. Vyvrcholením soutěže bude velké finále v červnu.

Podmínky účasti:
Zájemci musí nejpozději odevzdat přihlášky do pondělí 21. ledna do 15. hodin spolu s demosnímkem se třemi vybranými songy a zaplatit startovné ve výši 500,-Kč. Na kvalitě nahrávky nezáleží, musí však být „poslouchatelná“. Přijímány jsou tedy i garážové verze nebo živé záznamy z koncertů. Formát média může být libovolný (CD, MP3 nebo kazeta).

Demosnímek posílejte poštou na adresu Klub Na Rampě, Jiráskova 11, Jablonec nad Nisou 466 01 nebo e-mailem s přílohou zaslaný na adresu info@rampaklub.cz. Třetí možnost je osobní předání přímo v Klubu Na Rampě – na baru.

Platit je možné buď v hotovosti na baru v Klubu Na Rampě, nebo na účet. Číslo účtu je 210342682/0300, kde do poznámky uveďte název kapely. Variabilní symbol je 666.

Na základě zaslaného demosnímku budou vybrány a rozlosovány kapely do jednotlivých kol soutěže. Kapelám, které nepostoupí do soutěže, bude startovné samozřejmě vráceno.

Průběh soutěže:
Z každého kola bude vybrána kapela, která se zúčastní velkého finále. Hlasování bude probíhat následujícím způsobem: Kapely hodnotí jak diváci, tak porota. Každý divák (návštěvník koncertu) si zakoupí vstupenku v hodnotě 50,- Kč, která se stává jeho hlasovacím lístkem. Během soutěžního večera vhodí svůj hlasovací lístek označený číslem kapely do hlasovací urny. Po ukončení produkce budou sečteny a vyhodnoceny hlasy diváků a poroty. Kapela s největším počtem hlasů postupuje do červnového finále.

Složení 5ti členné poroty:
Hudební publicista, zástupce hudebního festivalu, zástupce médií, uznávaný muzikant, pořadatel.

Ceny:
1. Vystoupení na prestižním rockovém festivalu
2. Před / po skokan přední české kapely v Klubu Na Rampě.
3. Permanentka do Klubu Na Rampě pro každého člena kapely.

Každá zúčastněná kapela navíc dostane: Nahrávku živého koncertu, poukázky na pivo zdarma, cenu za účast v soutěži.

Pořadatel:
Pořadatel soutěže STÁRPLEJ je Klub Na Rampě v Jablonci nad Nisou
Partnery soutěže jsou JAHUPO – Jablonecký hudební portál, SUNDISK s.r.o. a sportovně rekreační areál Žlutá plovárna na Malé Skále

Kontakt a informace:
Klub Na Rampě, Jiráskova 11 46601 Jablonec nad Nisou
www.klubnarampe.cz, starplej@rampaklub.cz, info@rampaklub.cz

kontaktní osoby:
Miroslav Jahoda – tel. 721715063 (na příjmu přes den)
Adam Kocián – tel. 777232662 (na příjmu odpoledne a navečer)

PŘIHLÁŠKA KE STAŽENÍ
Prihlaska.doc – Přihláška do soutěže
Prihlaska.pdf – verze pro tisk
Prihlaska.txt – pro majitele nemající program Microsoft Word

Pojďte se zúčastnit soutěže STÁRPLEJ a ukažte svou kapelu světu!


14
led
2024
ABBA WEEK NA RAMPĚ >
Nezapomenutelný týden plný největších hitů ABBA! Nový koncept věnovaný vybraným kapelám. Během týdne pro Vás barmani budou mít přichystané tematické drinky za doprovodu
03
led
2024
Dobrý rok 2024 >
vám přeje vaše Rampa a společnost Sundisk, která ji provozuje!
22
pro
2023
KONCERT KAPELY NŮŽ 22/12/2023 >
Všichni z Klubu Na Rampě jsme strašně smutní ze včerejších událostí v Praze... Dnešní koncert kapely Nůž se ale dnes uskuteční. Před začátkem uctíme všechny oběti minutou
22
pro
2023
OTEVÍRACÍ DOBA DO KONCE ROcKU >
Vážení návštěvníci, pokud je koncert nebo jiná akce, máme pro vás otevřeno od 18h. Těšit se můžete na: 20. 12. předvánoční bluegrass 22. 12. koncert Nůž 23. 12. zavřeno