sobota
7. března 2015
20:00 hod.

1000 věcí, co mě serou

aneb tvoje bába je komedie. Uvádí DIVADLO POD PALMOVKOU, Studio PalmOFFka a Divadlo F. X. Kalby. Komedie přenáší nepříjemnosti každodenního života každého z nás. Ironický nadhled a humor uleví každému divákovi s tím, že v tom vlastně není sám. Pak Bukkake brothers-DJs actor´s hodně veselá párty.

režie: František Xaver Kalba
hrají: 
Barbora Kubátová (Naivní divadlo Liberec)
Jakub Albrecht (Divadlo F. X. Šaldy v Liberci)
Tomáš Dianiška (Divadlo pod Palmovkou)
výprava: Lucie Halgašová
hudba: Youtube
text: Achjo Bitch, Attila Bič Boží, Curvekiller
úprava: Tomáš Dianiška

DJ Luboš v Rožďalovicích pouští svůj nejlepší set. Bitch nesnáší Malého prince.
A Attilovi začínají mladý, hezký holky vykat. Trapas.  Uděláme si selfí a připojíme se k Jede, jede mašinka! Skleniček pár a pár tahů z trávy? 1000 věcí, co mě serou je monumentální epos o flusancích do tváře dobrého vkusu, které přináší dnešní doba a život.

Kultovní internetový blog, nositel prestižní ceny Křišťálová lupa, konečně na divadle. Život je krásnej, to jo. Ale i tak se najde spousta každodenních vopruzů, který dokážou otrávit celej den. A tak Achjo Bitch, Atilla, Bič Boží a Curvekiller hejtujou na 1000 věcí, co mě serou; protože znáte to, když o těch věcech budou psát, tak se jim nějak uleví nebo co…

Od 15 let. (P.S. představení hraná v pražském v Rock Café jsou stále vyprodaná)

Večer pokračuje v hospodě : Bukkake brothers je nejhorší DJské duo ve městě. Písně, co jste v dětství vytěsnili vás bohužel roztancujou. Ostudnou diskotéku dotváří alko soutěže, kostýmy a béčková VHS projekce. 



Online předprodej u našich partnerů:

www.evstupenka.cz

Místa k sezení rezervovány pouze do 19.30 hodin.


5-1000-veci-3.jpg8-1000-veci-2.jpg0-1000-veci-4.jpg1-plakat-1000-veci.jpg7-1000-veci-1.jpg