pátek
6. dubna 2018
20:00 hod.

minus123minut

Žádný koncert není dvakrát stejný! Minuty v životní formě a s autentickou radostí a energií.

Síla kapely spočívá především v živých energických koncertech, které jsou z velké části
tvořeny improvizací. Propojují žánry jako soul, groove, jazz, blues, funky či world music.
A protože, jak sami říkají, nejsou porostlí mechem, jsou otevřeni i vlivům současné
hudby. Na minutovský pelmel se nejen dobře tančí, ale jelikož jde o výjimečné
muzikanty, dobře se na ně také dívá.


Po koncertním návratu v předloňském a loňském roce si „Minuty“, jejichž hráčské
umění hraničí s genialitou, vytyčili jasné cíle: získat ke svým stávajícím fanouškům i
publikum, které je nezažilo, oslovovat svojí hudbou co nejpestřejší spektrum
posluchačů, navázat na své úspěchy v Evropě, a především šířit svým uměním radost.
Jejich pilné zkoušení, stále častější koncertování a nadšení z opětovného hraní navíc
směřuje k vydání nové desky.


Kapelu tvoří trio uznávaných muzikantů; zpěvák, kytarista a autor písní Zdeněk Bína,
baskytarista a dvorní textař kapely Fredrik Janáček a výjimečný bubeník Dano Šoltis.

„Minuty“ také mírně pozměnili název skupiny na minus123minut (původně -123min).
Minus123minut předtím působili v letech 1996 - 2009, vydali pět alb a obdrželi cenu
Anděl za Objev roku v roce 1999. Hráli na předních českých festivalech, vyprodávali
kluby u nás i na Slovensku. Jako jedna z mála tuzemských kapel slavili úspěchy také
v zahraničí, kde odehráli kolem dvou set koncertů v klubech a na festivalech (Holandsko,
Polsko, Francie, USA nebo Anglie…). Na to vše teď „Minuty“ hodlají znovu navázat!

http://minus123minut.cz/

Diskografie:
Dream (2009 Indies Scope)
Mom (2005 Universal Music)
XL Live (2004 Indies Records)
Home? (2002 Indies Records)
Try (2001 Intermusic)
Shooba Dooba (1999 Intermusic)




Online předprodej u našich partnerů: www.evstupenka.cz


Online předprodej již skončil, vstupenky můžete nyní zakoupit za plnou cenu v den akce v Klubu Na Rampě 30 - 60 minut před začátkem akce u vstupu do sálu.



6-123minut.jpg6-minus123minut-photo-by-zdenek-bina-1.jpg4-minus123minut-photo-by-zdenek-bina-2.jpg8-123min.jpg




+420 485 100 500 Naše provozovny:

Provozovatel

Sundisk s.r.o.

Sportovní a kulturní produkce Firemní akce (outdoor,teambuilding) Event marketing

Všechny naše provozovny: